###message

Сокоизстисквачки Sana - сравняване на моделите

Sana е нашият най-продаван бранд сокоизстисквачки, с превъзходни параметри на действие, най-добре конструирани и с Европейски дизайн. Сега Sana предлага 4 модела, всеки от които с отличителни качества. Предлагаме ви кратък обзор, в който обясняваме разликите между моделите, така че да изберете кой от тях ще отговори най-добре на нуждите Ви.

1551_euj606chrome
1551_euj606chrome

Sana EUJ-606

За кого е? 

Тези които искат да получат най-висок добив на сок от продуктите си. 

Какво я прави различна? 

Сокоизстисквачката Sana EUJ-606 има уникална система за регулиране на налягането. Тя повишава налягането вътре в барабана за изцеждане, което позволява продуктите да бъдат изцедени малко по-здраво и така да дадат до 5% повече добив, отколкото други сокоизстисквачки, особено при твърдите продукти. 

За какви продукти е най-подходяща? 

Както и модел Sana 707, хоризонталните модели Sana превъзхождат другите при цеденето на редица продукти. Те обработват еднакво добре твърди кореноплодни зеленчуци, цитрусови плодове и листни зеленчуци.

За какви продукти не е подходяща?  

Както при всяка друга сокоизстисквачка, меките плодове като презрели праскови или ягоди имат ниско съдържание на сок и са склонни да се превърнат в пюре с малко сок. 

Накратко за модела: 

Модел EUJ-606 е мощна сокоизстисквачка способна да извлече голямо количество сок от широк спектър плодове и зеленчуци. Включената приставка за хомогенизиране раздробява продуктите, вместо да ги превръща в сок, като позволява да се приготвят неща като ядкови пастети, сорбе, бадемово млако, хумус и паста. 

Sana EUJ-707 matte black profile
Sana EUJ-707 matte black profile

Sana EUJ-707

За кого е? 

За тези които искат да имат най-добрата сокоизстисквачка, която изглежда толкова добре, колкото и работи. Тези които искат да имат възможността да изцеждат по-меки плодове. 

Какво я прави различна? 

Моделът   Sana 707 е конструиран в Европа, като са взети предвид изискванията на европейските потребители. Често чуваме, че клиентите ни харесват уникалната форма и богатия спектър от 11 цвята. Той има включен също и приставката за хомогенизиране за ядкови масла . бадемово млако, паста, хумус, сорбе и още много. Включена е и цедка с по-широки отвори за изцеждането на меки плодове, както и стъклен съд за сока и съд от неръждаема стомана за пулпата. 

За какви продукти е най-подходяща?  

Тя обработва голямо разнообразие от продукти също както модел EUJ-606, започвайки от твърди кореноплодни, през цитрусови плодове, до зеленолистни зеленчуци. Включването на цедката с едри отвори е полезно за изцеждането на почистени от костилките плодове (праскови, кайсии, череши) и по-меки плодове като ананас, които имат склонността да запушват цедките.   

За какви продукти не е оптимална? 

Едрата цедка е полезна, но когато плодовете са презрели и не са твърди - праскови, банани или авокадо - те просто не са подходящи за изцеждане с която и да била сокоизстисквачка. 

Накратко за модела:  

Нашият бест-селър е сокоизстисквачка модел EUJ-707. Тя се отличава като многофункционална, мощна машина с много стилен дизайн. Цедката с едри отвори я прави многофункционална, а стъкленият съд и купата от неръждаема стомана добавят към усещането за луксозно изпълнение. 

 

1571_sana-juicer-euj-808-orange-isolated
1571_sana-juicer-euj-808-orange-isolated

Sana EUJ-808

За кого е?  

За тези, които търсят лесна за ползване сокоизстисквачка, която приготвя изключително гладък сок. 

Какво я прави различна?  

Sana EUJ-808 е вертикална сокоистисквачка, която има уникален шнек с два отхапващи ръба, въртящ се с ниските 43 об. в мин. Това прави най-гладкия и чист сок, който някога сме опитвали от вертикален модел. Тя също включва и цедка с едри отвори, за тези, които предпочитат малко по-едри парченца в сока, или които искат да изцеждат меки плодове. 

За какви продукти е най-подходяща?  

Цедката с едри отвори и тапичката правят тази сокоизстисквачка идеална за смесване на различни сокове, включително от по-меки плодове.

За какви продукти не е оптимална?  

Понеже вертикалните сокоизстисквачки поемат продуктите директно надолу по посока на оста на вала, твърдите корени като моркови и червено цвекло, трябва да се разцепват на тънки парчета, за да се предотврати задръстване на вала. Модел EUJ-808 има функция обратен ход, за освобождаване на заседналите парчета. 

Накратко за модела: 

С изправена, вертикална конструкция подобно на еспресо машина, модел EUJ-808 заема по-малко място на кухненския плот в сравнение с хоризонтален модел. Той също се отличава с това, че сам поема продуктите и има способността да се почиства сам, с което измиването е доста по-лесно. И докато не е толкова многофункционална както хоризонталните модели, тя е звезда при приготвянето на чисти и гладки сокове с минимум усилия. 

 

20726_sana_horeca-01-2
20726_sana_horeca-01-2

Sana EUJ-909 Horeca

За кого е подходяща? 

Търговско ориентирани бизнеси като фреш барове, хотели, ресторанти, кафета, барове.

Какво я прави различна? 

Sana EUJ-909 е първата вертикална бавно-пресоваща сокоизстисквачка предназначена за професионално ползване. Тя има доста широк улей за продуктите, който може да поеме цели ябълки, отличава се с индустриален клас мотор, предназначен за 24-часова непрекъсната работа. В комплекта има още два пълни комплекта от части за изцеждане, така че докато единият се почиства, другият може да работи. 

За какви продукти е най-подходяща? 

Със своя мощен мотор и голям шнек, модел EUJ-909 може да обработи всеки един вид продукт. Добър е също така за рецепти, комбиниращи продуктите във фреш баровете.

За какви продукти не е оптимална? 

Както с всички вертикални модели, трябва да се внимава при изцеждането на твърди корени - добре е да се нарязват на тънки ивици.  Все пак, мощният мотор и шнека  намаляват проблема при модел EUJ-909.

Накратко за модела:

До неотдавна, всички професионални сокоизстисквачки бяха центрофужни модели. Те правеха сока бързо, но заради високите им обороти са много шумни и приготвят сок, който се окислява бързо. Sana EUJ-909 използва технологията на студено пресоване, от домашните модели, като я подсилва с елементи за индустриално ползване. Резултата е професионален уред, който прави здравословен гладък сок бързо и тихо. Тя е първата професионална сокоизстисквачка, която прави истински студено-пресован сок, и единствената професионална фреш машина, която ще изцеди добре листни зеленчуци. 

Публикувана: 30. май 2019