###message

Доставка и заплащане

creditcard
creditcard

Начини на плащане

Предлагаме няколко варианта на заплащане на Вашата поръчка

В брой

 • Наложен платеж - при доставка на поръчката чрез куриер заплащате сумата в брой на куриера. Това може да се случи на Вашия адрес или в офис на куриерската компания. Ние използваме услугите на Еконт, Рапидо, Лео Експрес и Спиди. Ако Вие предпочитате услугите на друг куриер, може да ни уведомите;
 • В брой при доставка от служител на компанията;
 • При получаване на поръчката в шоу-рума на EUJUICERS.COM България - София, ул. Чавдар Мутафов 39Б.

Безкасови начини на плащане

 • Авансово, по банков път - направете платежно нареждане в удобен за Вас банков клон по нашата сметка - на гише, през онлайн банкиране или през мобилно приложение. Банковите такси по превода са изцяло за сметка на Купувача. Нашите банкови данни са:

  Обединена Българска Банка (ОББ) АД
  Бенефициент - ФРЕШМАРКЕТ.БГ ЕООД; Основание - номера на Вашата поръчка
  IBAN: BG77 UBBS 8888 1000 6714 78
  BIC: UBBSBGSF

 • С карта - при получаване на поръчката в офис на Еконт, може да заплатите сумата на поръчката с вашата карта. Всички офиси на Еконт са снабдени с терминали. С карта може да заплатите и когато взимате Вашата поръчка от нашия шоу рум, на ПОС терминал. 
 • на разсрочено плащане - с договорен потребителски кредит от Unicredit Consumer Financing, съгласно предварително уточнен с Вас план  на кредита в рамките на 3 до 60 месеца. За повече информация се свържете с нас по e-mail или телефон. 

  Важно! При безналичните начини за разплащане изискваме 100% предплатена сума за поръчката. Изпращането на поръчката се прави едва след постъпване на сумата по поръчката Ви по нашата сметка. 
package
package

Доставка

Поръчки на стойност над 150 лева се доставят БЕЗПЛАТНО с куриерска фирма Спиди и Лео Експрес на територията на България!

Закупените стоки се доставят на адреса на купувача, посочен в Поръчката като адрес за доставка. Цената за доставката се заплаща от Продавача, като тази цена е за сметка на Продавача или се прехвърля в сумата за плащане към Купувача, според следните варианти:

 • За поръчки на стойност от 0 до 50 лв - купувачът заплаща между 5,30 и 8лв за доставка в зависимост от избраната куриерска услуга
 • За поръчки на стойност от 50 до 150 лв - купувачът заплаща между 6 и 12лв за доставка в зависимост от избраната куриерска услуга
 • За поръчки на стойност над 150 лв - доставката се поема от продавача (при ползване на куриери Speedy и Лео Експрес) или се залаща, в зависимост от избрания  куриер, независимо от адреса
 • При желание, клеинтът може да вземе поръчката си от офиса на EUJUICERS България. За поръчките над 150лв клиентът получава отстъпка от 10 лв при варианта взимане от офис. 

Доставките обичайно се извършват от куриерските фирми, с които имаме сключени договорни отношения за преференциални цени за територията на цялата страна (Лео Експрес, Speedy или Еконт Експрес). Купувачът има право да избере друга фирма куриер, като в този случай поема изцяло транспортните разходи, както и комисионната за наложен платеж (ако е избрана тази опция за плащане).

Стоките се обработват и изпращат за доставка след получаване на плащането от Купувача, когато е избран метод на плащане по банков път или до 3 дни от получаването на Поръчка с начин на плащане "В брой" (наложен платеж). Продавачът може да уведоми по своя преценка, за конкретно избрания куриер, датата на доставка и времето.

Важно! За дефекти или повреди на стоките по време на транспорт на продуктите е отговорна куриерската фирма. В случай, че Купувачът установи повреди и нарушения по опаковката на стоките, е длъжен да предяви претенция за компенсация на повредите към куриерската фирма незабавно или да откаже приемането на стоките. Изискайте от куриера бланка за щети при транспорт.

Пратките се доставят в рамките на 3 работни дни от датата на изпращане на поръчката, за което получавате уведомление по е-mail. В някои случаи, когато поради различни причини, независещи от продавача не може да се достави продукта, в по-горе посочения период, продавачът предлага да прекрати договора за продажба с клиент или определя индивидуално, на момента, срока за доставката му. За продукти, които не са в наличност, се определя индивидуален срок на доставка след получаването им на склад. 

Ако се вземе решение за прекратяване на договора за продажба, продавачът се задължава незабавно да върне полученото плащане в пълен размер, но не по-късно от 72 часа от получаването на решението на купувача да прекрати договора. Към момента на предаването на стоката на купувача, тя веднага става негова собственост, и купувачът е отговорен за всички рискове, свързани с притежание, употреба, загуба или повреда на стоката.

vovzvrat
vovzvrat

Условия за връщане или замяна

Вие имате право да върнете или замените избраният продукт в рамките на 14 дни от поръчката му, съгласно Закона за защита на потребителите. Замяната или връщането на стоката свъзстановяване на заплатената сума, след приспадане на таксите по транспорт и обслужване на плащането, се осъществява при следните условия:

 • Приложени са фактура и/или касов бон от продажбата;
 • Гаранционната карта;
 • уредът не е използван и няма следи от употреба при разопаковането му (одрасквания, счупване или друго);
 • Запазена е оригиналната му опаковка в добър търговски вид.

Преди да върне стоката, се уверете, че продуктът не е бил използван и няма следи от употреба: драскотини, петна, ожулвания и е напълно окомплектован с всичките му части. След това ние ще възстановим парите в деня на получаване на стоката.

Ако продуктът е бил използван, нашите техници извършват проверка и оценка на разходите за ремонт или замяна на захабените части, като в рамките на 3 дни ще се свържете с наш диспечер и ще се споразумеете за размера на сумата и начина на възстановяване. Вие имате възможност да върнете стоката по куриер или на място в нашия офис. Ако сте в друг град, можете да ни я изпратите, използвайки услугите на една от транспортните компании, след като сте съгласували условията за връщането с нашия мениджър.

EUJUICERS.COM не носи отговорност за вреди, които могат да бъдат причинени по време на транспорта, независимо в коя посока е.

Ако не сте направили правилен избор от първия път, не се притеснявайте да се свържете с нас за консултация. Нашите специалисти ще Ви консултират с удоволствие. Ние сме тук за Вас!