sso

Доставка и заплащане

creditcard
creditcard

Начини на плащане

В брой

 • Наложен платеж - при доставка на поръчката чрез куриер заплащате сумата в брой на куриера. Това може да се случи на Вашия адрес или в бюро на куриерската компания. Ние използваме услугите на Ин Тайм (UPS), Еконт и Спиди. Ако Вие предпочитате услугите на друг куриер, може да ни уведомите;
 • В брой при доставка от служител на компанията;
 • в шоу рум на EUJUICERS.COM България - София, ул. Чавдар Мутафов 39Б.

Безкасови начини на плащане

 • Авансово, по банков път - направете платежно нареждане в удобен за Вас банков клон по нашата сметка - на гише, през онлайн банкиране или през мобилно приложение. Банковите такси по превода са изцяло за сметка на Купувача. Нашите банкови данни са:

  Стопанска и инвестиционна банка (СИБАНК) ЕАД
  Бенефициент - ДЖУС УЕЛ ЕООД; Основание - номера на Вашата поръчка
  IBAN: BG70 BUIB 9888 1046 1341 00
  BIC: BUIB BG SF

 • С карта - при получаване на поръчката в офис на Еконт, може да заплатите сумата на поръчката с вашата карта. Всички офиси на Еконт са снабдени с терминали. С карта може да заплатите и когато взимате Вашата поръчка от нашия шоу рум, на ПОС терминал. 
 • на разсрочено плащане - с договорен потребителски кредит от Unicredit Consumer Financing, съгласно предварително уточнен с Вас план  на кредита в рамките на 3 до 60 месеца. За повече информация се свържете с нас по e-mail или телефон. 

  Важно! При безналичните варианти за разплащане изискваме 100% предплатена сума за поръчката. Изпращането на поръчката се прави едва след постъпване на сумата по поръчката Ви по нашата сметка. 
package
package

Доставка

Поръчки на стойност над 150 лева се доставят БЕЗПЛАТНО на територията на България!

Закупените стоки се доставят на адреса на купувача, посочен в Поръчката като адрес за доставка. Цената за доставката се заплаща от продавача, като тази цена се поема от Продавача или се прехвърля в сумата за плащане към Купувача, според следните варианти:

 • За поръчки на стойност от 0 до 50 лв - купувача заплаща 4,90лв за доставка до посочен от него адрес или 4,50лв до офис на Еконт
 • За поръчки на стойност от 50 до 150 лв - купувача заплаща 6,90лв за доставка до посочен от него адрес или 6,50лв до офис на Еконт
 • За поръчки на стойност над 150 лв - доставката се поема от продавача и е БЕЗПЛАТНА за клиента независимо от адреса
 • При желание, клеинтът може да вземе поръчката си от офис на EUJUICERS България. За поръчки от 0 до 150 лева няма такса за доставка, а за поръчките над 150лв клиентът получава отстъпка от -10лв при варианта взимане от офис. 

Доставките обичайно се извършват от куриерска фирма Ин Тайм ООД (UPS), Speedy или Еконт Експрес за територията на цялата страна. Купувачът има право да избере друга фирма куриер, като в този случай поема изцяло транспортните разходи, както и комисионната за наложен платеж (ако е избрана тази опция за плащане).

Стоките се обработват и изпращат за доставка след получаване на плащането от Купувача, когато е избран метод на плащане по банков път или до 3 дни от получаването на Поръчка с начин на плащане "В брой" (наложен платеж). Продавачът може да уведоми по своя преценка, за името на конкретно избрания куриер, датата на доставка и времето.

Важно! За дефекти или повреди на стоките по време на транспорт на продуктите е отговорна куриерската фирма. В случай, че Купувача установи повреди и нарушения по опаковката на стоките, е длъжен да предяви претенция за компенсация на повредите към куриерската фирма незабавно или да откаже приемането на стоките. Изискайте от куриера бланка за щети при транспорт.

Пратките се доставят в рамките на 3 работни дни от датата на изпращане на поръчката, за което получавате уведомление по е-mail. В някои случаи, когато поради различни причини, независещи от продавача не може да се достави продукта, в по-горе посочения период, продавачът предлага да прекрати договора за продажба с клиент или определя индивидуално на момента срока за доставката му. За продукти, които не са в наличност, се определя индивидуален срок на доставка след получаването им на склад. 

Ако се вземе решение за прекратяване на договора за продажба, продавачът се задължава незабавно да върне полученото плащане в пълен размер, но не по-късно от 72 часа от получаването на решението на купувача да прекрати договора. Към момента на предаването на стоката на купувача, тя веднага става негова собственост, и купувачът е отговорен за всички рискове, свързани с притежание, употреба, загуба или повреда на стоката.

vovzvrat
vovzvrat

Условия за връщане или замяна

Вие имате право да върнете или замените избраният продукт в рамките на 14 дни от поръчката му, съгласно Закона за защита на потребителите. Замяната или връщането на стоката свъзстановяване на заплатената сума, след приспадане на таксите по транспорт и обслужване на плащането, се осъществява при следните условия:

 • Приложени са фактура и/или касов бон от продажбата;
 • Гаранционната карта;
 • уредът не е използван и няма следи от употреба при разопаковането му (одрасквания, счупване или друго);
 • Запазена е оригиналната му опаковка в добър търговски вид.

Преди да върне стоката, се уверете, че продуктът не е бил използван и няма следи от употреба: драскотини, петна, ожулвания и е напълно окомплектован с всичките му части. След това ние ще възстановим парите в деня на получаване на стоката.

Ако продуктът е бил използван, нашите техници извършват проверка и оценка на разходите за ремонт или замяна на захабените части, като в рамките на 3 дни ще се свържете с наш диспечер и ще се споразумеете за размера на сумата и начина на възстановяване. Вие имате възможност да върнете стоката по куриер или на място в нашия офис. Ако сте в друг град, можете да ни я изпратите, използвайки услугите на една от транспортните компании, след като сте съгласували условията за връщането с нашия мениджър.

EUJUICERS.COM не носи отговорност за вреди, които могат да бъдат причинени по време на транспорта, независимо в коя посока е.

Ако не сте направили правилен избор от първия път, не се притеснявайте да се свържете с нас за консултация. Нашите специалисти ще Ви консултират с удоволствие. Ние сме тук за Вас!

###message