За нас

За нас

Ние обичаме това, което правим и вярваме, че го правим по най-добрия възможен начин.

Без значение дали изстисквате на ръка или изцеждате със сокоизстисквачка от най-близкия магазин за техника, ние сме тук, за вас.

Познато ни е обърканото усещане когато четете описанието на всички сокоизстисквачки, ревюта и оценки на продуктите в Интернет? Понякога имаме чувството, че някои продукти трябва да са долетели направо от небето, тук долу на земята. Някои продавачи са в състояние да ви предложат чудеса и твърдят, че техните продукти са перфектни. Ние не обичаме да бъдем обърквани. Поради тази причина търсим независими становища и мнения от клиенти, за да сравним продуктите по-лесно.

Това е точното място за вас, което сме подготвили, благодарение на независимия ни подход и откровено мнение. Това не е отношение на компания към клиент, връзка както като между приятели. Ще откриете тук и много прегледи за сокоизтисквачки, които не продаваме, но просто сме изтествали за вас. И заради страстта ни към машините за сок, вие може да добиете представа за пълната картина на сокоизтисквачките и да имате цялата информация, без да бъдете подвеждани от продавачи на "чудеса".

Много неща се промениха в света на сокоизтисквачките, откакто сме започнали с легендарния Champion през 1992 година. Много нови модели сокоизстисквачки се появиха на сцената. Някои от тях бяха добри, а други бяха забравени така бързо, както и се появиха. Нашите оферти се променят постоянно, тъй като ние винаги търсим нови машини и ги сравняваме по качество с други, по-стари модели.

Целта ни е да ви окуражим, точно вас зад компютъра, да започнете да си правите сок и да подобрите начина си на живот. Защото, когато се чуствате добре, тогава животът става прекрасен. Знаем, че приготвянето на сок прави нещата различни, понеже самите ние си правим сокове ежедневно, от дълги години.

Хубаво е да си специализиран в определена сфера, т.к. можеш да предложиш много и ценни съвети.

Нашите услуги

Консултация при избор

Ние сме специалисти в областта на сокоизстисквачките и с удоволствие ще Ви помогнем да изберете най-подходящата за Вас машина. В тази ситуация ще се радваме да Ви помогнем да откриете правилната машина. Просто се свържете с нас, за да Ви консултираме и да Ви напътстваме с процедурата или вижте информацията в раздел Условия за връщане или замяна.

Експресна доставка до вашата врата
Стараем се да обработваме и доставяме поръчките Ви в максимално кратки срокове. За целта на доставката използваме услугите на доказали се куриерски фирми, кото могат да достяват Вашата поръчка до всяко кътче от България. Ако нещо не може да бъде доставено, значи не е на склад и ние ще Ви уведомим за специалния срок на доставката му. Прегледайте нашите Условия за доставка и заплащане за по-пълна информация. Ако Вашият случй е по-специален, моля свържете се с нас!

Помощ по телефон или е-mail
Ако се нуждаете от помощ или някакъв по-специален съвет, моля уведомете ни! Тук сме, за да споделим с Вас дългогодишния си опит в областта на сокоизстисквачките. Използвате формата за връзка с нас по-долу, email bg@eujuicers.com или телефон 0885 31 33 55 за да се свържем. 

Начини на плащане

  • Наложен платеж (в брой при доставка)
  • В брой при взимане от офис
  • С кредитна карта от офис на куриер или офис на EUJUICERS България
  • Авансово, по банкова сметка - изпращаме проформа с банковите ни данни

Свържете се с нас

Представителство за България

Ние сме българското представителство на международната компания EUJUICERS.COM - Най-големият в Европа дистрибутор на пресоващи сокоизстисквачки, цитрус преси и блендери. Нашият офис се намира в София, където имаме и шоу рум, за да можем да ви покажем на живо всички модели. Удобно е да разгледате и тествате модела, преди да го закупите, а ние ще Ви дадем ценни съвети. 

Всички представители, в повече от 18 страни, действат под същотo име и са обединени на една платформа www.EUJUICERS.com. Обединява ни обща цел: да предложим на нашите клиенти най-добрите и най-високо качествени сокоистисквачки за "жив" и полезен сок, като се позоваваме на натрупания професионален опит. 

Ние обичаме това, което правим. И така в продължение на години сме тествали и сравнявали, и сме дали оценка на всеки модел, който предлагаме в онлайн-магазина ни. На сайта ни ще откриете още много полезна информация, за това как да изберете сокоистисквачка, как да я ползвате, практични съвети и много рецепти, също така и статии за различни плодове, зеленчуци и ползите от това да ги консумираме, най-вече под формата на сок. 

В нашият интернет-магазин предлагаме само модели от най-високо качество, с премиум гаранция и обслужване. Уредите на сайта ни се явяват безценни и от огромна полза за хората, тръгнали по пътя на здравословния живот и придържащи се към принципите на здравословното хранене.

Добре дошли при нас

Заповядайте в нашата изложбена зала, където можете да видите "в действие" най-добрите уреди за здравословна и съвременна кухня, а ние с удоволствие ще ви демонстрираме студено-пресоващите сокоизстисквачки и "живия" натурален сок, койти те правят. Преди да ни посетите, задължително ни предупредете, за да можем да се подготвим с необходимите плодове и зеленчуци и подходящи модели фрешмашини. 

EUJUICER.COM

ФРЕШМАРКЕТ.БГ ЕООД
ул. Проф. К. Попов 5
1700 София
България
ЕИК 202587783

Тел: 0885 31 33 55
Email: bg@eujuicers.com

Офис и шоу рум

София, 1700
жк. Зоопарк
ул. Чавдар Мутафов 39Б
България

Работно време:

Пон – Пет 9.00 - 17.00 

Обедна почивка: 13.00 - 14.00

Сб - Нед  не работи