sso

Съветник по хранене

Радваме се да ти помогнем! Би ли искал да промениш стила си на живот и да започнеш по-здравословен начин? Искаш ли да поотслабнеш? Нека проверим в нашия онлайн съветник по хранене. Използвай контактната форма в дясната колона и скоро може да очакваш нашия отговор. Ще те уведомим по е-mail за това, че имаш отговор на въпроса ти. Очакваме да прочетем твоите въпроси!

 

Здравословният живот не е труден

Здравейте,
Интересува ме, дали имате резервни части за OSCAR DA-1200 и по-конкретно вал и цедка. Доколкото разбирам частите на тази машина са съвместими с Vidia SJ 002.
Благодаря!

Здравейте, предлагаме всички резервни части за OSCAR DA-1200. Свържете се с нас по телефон или пишете в контактната форма, за да изпратим цени и условия на изпращане.

С пожелание за крепко здраве,

Деян, EUJuicers България

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Орлин (42)

Купих от вас мелничка за брашно. Тъкмо се бях засилил да купувам и екстрактор за масло и видях, че не става за шипкови и малинови семки. Имате ли нещо, което може да ми е полезно в тази област - за шипките питам конкретно.
Поздрави.

Здравейте, шипковите и малиновите семки са с доста ниско съдържание на масла. С пресата за масла Sana не бихте могли да извадите маслото от тях. А и са доста твърди, рискувате да счупите уреда. 

За съжаление не можем да Ви предложим подходящ уред. Технологията за извличане на масла от шипки и малини изисква много мощна, професионална преса. Потърсете професионална техника с няколко тона налягане.

Поздрави, EUJuicers България 

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Иван (45)

Привет харесва ми този модел сокоистисквачка Sana EUJ-707, хром + приставка за масла Sana EUJ-702 че е мултифункционален,но ме притеснява отвора да не е малък,че на всеки плод трябва да изрязвам. Иначе колко сантиметра е отвора? Виждам,че по практични са с голям отвор Omega MMV-702R ,но пък не е мултифункционален. Понеже нямам никакви помощни уреди в къщи,развалиха се/евтини бяха/и затова съм готова да дам повече пари .Ще се радвам да ми помогнете.

Здравейте Ани!

Отвора на Sana 707 e с форма на елипса и размери 4 х 4,5см. Налага се да нарязваме ябълките и едрите плодове. Това не ви забавя особено в сравнение с почистването на морковите или обелването на нананас например. Може би е практичен големия отвор на Omega MMV702, но пък той е предвиден само за меки плодове. Ако искаме да изцеждаме целина или цвекло, пак е необходимо да се нарежат на парчета и да се пускат по едно в улея. Към модела MMV702 са включени приставка за смути и приставка за хомогенизиране, с които ще правите не само сок, а и смути, сорбет, плодови сладоледи, пастети и пюрета. 

А с хоризонталния модел Sana EUJ-707 освен тези неща, имате допълнително приставки за прясна паста. Също може да се добави и пресата за масла, която е уникално приспособление за изцеждане на масло от семена като сусам, лен, коноп, слънчоглед, бадеми и много други. Според нас най-голямото предимство на хоризонталните модели е че с тях правите лесно и без проблем сок от всякакви листни зеленчуци (спанак, магданоз, целина ...)

Изборът пак е във ваши ръце. Надяваме се да сме помогнали!

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: АНИ (42)

Здравейте,
Интересувам се от сокоизстисквачка за малко заведение. Да е подходяща за твърди и меки плодове и по-голям обем от работа /в рамките на около 2 -3 литра в някой часове/.
Разглеждаме вариант Catler JE 4011 или някой по-евтин едновалов модел.
Също така как стои въпроса с гаранционния сервиз?

Благодаря Ви.
Поздрави,
Алекс

Здравейте, 

Catler JE 4011 е домашен модел центрофужна сокоизстисквачка. Бих Ви препоръчала Catler JE 8011 или Sana 909. Първият модел е центрофужна сокоизтисквачка за професионална употреба. Вторият е бавно пресоваща едновалова сокоизстисквачка също за професионална употреба. И двете могат да работят при голямо натоварване, бързо правят сок и не се налага често да бъдат почистване, което е важно условие при професионално използване. Гаранционното обслужване е при нас. Поддържаме резервни части на всички модели, които предлагаме. Срокът на гаранцията при професионално използване е една година.

Ако имате още въпроси можете да ни потърсите за консултация.

Поздрави,

Екип на www.eujuicers.bg

 

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Алекс

Търся едновалова сокоизстисквачка за зеленчуков магазин, но нямам представа каква ще е натовареността и не ми се иска да вложа голяма сума като начало. От друга страна държа на качеството. Посъветвайте ме какъв е минималният бюджет без да се жертва изцяло качеството. Разбирам, че е трудно да се прецени. Също би ми помогнало да взема и сама решение, ако ми обясните какво значи непрекъснат 30 мин цикъл. След изтичането на 30-те минути колко време трябва да "почива" сокоизстисквачката?

Здравейте, трудно ни да ви дадем съвет в този случай, т.к. много зависи от натоваренността на обекта. Моделът на Sana 707  е бавнооборотна, студенопресоваща сокоизстисквачка за домашно ползване, която може да работи в непрекъснат режим до 30мин. След този период на интензивно натоварване тя просто ще спре, защото защитата от прегряване ще се включи. Необходимо е да почива 20-30 минути след това. Но ако нямате такова интензивно натоварване, тази сокоизстисквачка може да работи повече време. Имаме клиенти, кооито ползват Sana 707 и Sana 808 за професионални цели, като редуват машините за да не прегряват. Но имайте предвид, че сок от бавнооборотна машина се прави по-бавно в сравнение с центрофужните сокоизстисквачки. Ако имате по-голямо натоварване бих Ви препоръчала модел Sana 909 които е предназначен за професионална употреба и може да работи без прекъсване. Ако имате още въпроси не се колебайте да ни потърсите.

Поздрави, екип EU

 

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: АНЖЕЛИКА (49)
Общо 17 въпроса
###message