Съветник по хранене

Радваме се да ти помогнем! Би ли искал да промениш стила си на живот и да започнеш по-здравословен начин? Искаш ли да поотслабнеш? Нека проверим в нашия онлайн съветник по хранене. Използвай контактната форма в дясната колона и скоро може да очакваш нашия отговор. Ще те уведомим по е-mail за това, че имаш отговор на въпроса ти. Очакваме да прочетем твоите въпроси!

 

Здравословният живот не е труден

Здравейте, има ли някаква вероятност в близкото бъдеще да има в наличност от стъклената бутилка Sana?

Здравейте, за съжаление изглежда, че вече не се предлага стъклената бутилка от производителя.
Можем да предложим метална такава с филтър.

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Доника (22)

Здравейте , търся модел сокоизстисквачка OMEGA MM900HDS Low Speed Masticating Celery. Можете ли да ми доставите такъва? За колко време ще пристигне и каква цена? Благодаря , поздрави!

Здравейте Иван! Моделът OMEGA MM900HDS се предлага само на американския пазар. Аналог за европейския пазар е Sana EUJ-606. Имаме я налична в цвят черен мат и може да пристигне за 2-3 дни до Вас. Цената е 779 лева с безплатна доставка. 

Весели празници!

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Иван (32)

Здравейте,
Бих желала да си купя сокоизстисквачка с приставка за олио(Sana EUJ-707, хром + приставка за масла Sana EUJ-702. Интересува ме, например от 200г ленено семе, колко олио може да се получи? Разумно ли е да се очаква 1-2 супени лъжици олио или е по-малко?

Здравейте,

Добивът на масло с пресата за студено изцеждане е около 20-25%, т.е. от 200гр. ленено семе ще добиете около 50мл масло. Но имайте предвид, че приставката за масла трябва да влезе в работен режим, да се "подгрее", за което ще ви е необходимо повече семе или запазен шрот от предишно изцеждане. В инструкциите е описано подробно как се работи, така че да имате най-добри резултати. Поздрав!

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Илияна (48)

Здравейте,
Интересува ме, дали имате резервни части за OSCAR DA-1200 и по-конкретно вал и цедка. Доколкото разбирам частите на тази машина са съвместими с Vidia SJ 002.
Благодаря!

Здравейте, предлагаме всички резервни части за OSCAR DA-1200. Свържете се с нас по телефон или пишете в контактната форма, за да изпратим цени и условия на изпращане.

С пожелание за крепко здраве,

Деян, EUJuicers България

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Орлин (42)

Купих от вас мелничка за брашно. Тъкмо се бях засилил да купувам и екстрактор за масло и видях, че не става за шипкови и малинови семки. Имате ли нещо, което може да ми е полезно в тази област - за шипките питам конкретно.
Поздрави.

Здравейте, шипковите и малиновите семки са с доста ниско съдържание на масла. С пресата за масла Sana не бихте могли да извадите маслото от тях. А и са доста твърди, рискувате да счупите уреда. 

За съжаление не можем да Ви предложим подходящ уред. Технологията за извличане на масла от шипки и малини изисква много мощна, професионална преса. Потърсете професионална техника с няколко тона налягане.

Поздрави, EUJuicers България 

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Иван (45)
Общо 20 въпроса