Договор

Договор

Условия за ползване

Тази страница съдържа нашето пълно споразумение с крайния потребител. Ако желаете, можете да отпечатате тази страница за справка.

Този Договор урежда реда и условията за използването на този уеб сайт - EUJUICERS.COM. Използването на този сайт представлява съгласието Ви с тези условия. Настоящият Договор ("Договорът") е между вас и EUJUICERS.COM. Абонирането за уебсайт EUJUICERS.COM или извършването на всяка друга регистрация като потребител, изразява Вашето съгласие с правилата и условията, изложени по-долу тук.

 

Условия за ползване на този сайт

Вашите права

EUJUICERS.COM ви предоставя неизключително, непрехвърлимо, ограничено право на достъп, ползване и показване този сайт ("сайтът"), както и материали, предоставени тук, при условие че те са напълно съвместими с настоящото споразумение. Съдържанието на сайта е само за ваша лична, некомерсиална употреба. Вие се съгласявате да не прекъсвате, или да не се опитвате да прекъснете, работата на сайта по никакъв начин.

Вашата парола

Като част от процеса на регистрация ще изберете парола. Вие трябва да се грижите да запазите паролата в тайна. Вие не трябва да я разкривате на всеки, и вие трябва да се грижите, къде можете да я напишете на хартия или къде да я съхраните по електронен път.

Прекратяване

В допълнение към всички други права на страните, изложени тук, вие или EUJUICERS.COM може да отмени или да прекрати настоящото споразумение по всяко време. EUJUICERS.COM също така си запазва правото да ограничи, спре или прекрати достъпа ви до вашия профил изцяло или частично, без предизвестие, по отношение на всяко нарушение или застрашаване от нарушение от Ваша страна на всяка част от настоящото споразумение. Ако установим, че не използвате услугата правилно ние си запазваме правото да прекратим използването на услугата незабавно и ако е необходимо, да предприемем правни действия срещу вас.

Политика за търговска употреба

Нашите отчети, информация и оценки не могат да бъдат използвани в рекламата, или за всяка друга търговска цел. EUJUICERS.COM ще предприема всички необходими мерки, с които разполага за предотвратяване на търговското използване на своите материали, неговото име и името на EUJUICERS.COM или другите си публикации.

Авторски права и разрешения

EUJUICERS.COM притежава авторските права за всички материали, представени на този сайт. Всички текстове и материали в този сайт или за всяко друго издание, изцяло или частично, е забранено да се използват без предварително писмено разрешение. Отправяйте искания до info@eujuicers.com. Всички права запазени.

  • Вие не можете да копирате или използвате никаква част от графиките, текстовете (или други елементи) от този сайт в друг сайт

Корекции на сайта

EUJUICERS.COM има право да коригира грешки и пропуски, както и да промяна някаква част от сайта без предупреждение. Ако намерите грешка, моля да я докладвате на bg@eujuicers.com.

Оплаквания от коментари на потребителя

Email: info@eujuicers.com
Phone: 00420 776 584 237
Fax: 00420 386 351 961

Тъй като EUJUICERS.COM не разполага с необходимите ресурси за преглед или налагане на вето на коментари от посетителите, той не контролира и не цензурира всяко съдържание на тези коментари. Сайтът не поема отговорност за, нито подкрепя или непременно се съгласява с публикациите на членовете на обществото. Ако смятате, че направените коментари не са подходящи или неправилни, моля пишете ни на info@eujuicers.com със следната информация:

  • къде е разположен материала на сайта;
  • защо считате материала за неподходящ и
  • Вашето име и данни за контакт.

EUJUICERS.COM приема сериозно всички оплаквания, които получава. При получаването на оплакване, ние ще прегледаме съответния материал и ще го премахнем, ако е подходящо. Въпреки че се стремим да реагираме в рамките на един ден от получаването на оплакване, не можем да гарантираме, че ще прочетем вашия сигнал (или че ще реагираме) в някакъв определен срок. Ние няма да се произнесем по всяко оплакване, което е неоснователно или което изглежда така. Ако не са включени вашето име и данни за контакт в сигнала, ние може да третираме подаденият сигнал като неоснователен.

Участие на EUJUICERS.COM

Понякога служители на EUJUICERS.COM може да отговорят на запитване или коментари. Подобно участие не е одобрение, споразумение или потвърждение на възгледите на публикуващия, нито пък е показателно за систематичен преглед на този или всеки друг форум в EUJUICERS.COM.

Премахване на материал

Ние може да премахнем някой материал от сайта по всяко време без причина и без да уведомяваме когото и да било. Премахването на публикация не е признание, че материала е неподходящ, нито може да се приеме, че е отговорност на EUJUICERS.COM. Като правило, когато EUJUICERS.COM е получил оплакване за публикация, той обикновено ще отстрани материала ако:

1. е с комерсиална цел.
2. е неприличен или обиден.
3. е лъжлив или подвеждащ.
4. е клеветнически, опозоряващ или оклеветяващ.
5. е вероятно да причини някакво нараняване.
6. нарушава някакви права на някого.
7. нарушава някакви закони, правила или наредби.
8. съдържа софтуерни вируси или друг вреден код.
9. е в своето становище с неоснователен характер.

Правила и условия на продажба

Продавач

За целите на всички извършени продажби през този сайт, продавачът е:


ФРЕШМАРКЕТ.БГ ЕООД
Адрес по регистрация: гр. София, ул. Проф. К. Попов 5 
Бизнес адрес: гр. София 1700, ул. Чавдар Мутафов 39Б 
Телефон: 0885 313 355
Идент. номер: 202587783
Ном. по ДДС: BG202587783
E-мейл: bg@eujuicers.com

 

Цени

Обявените цени в Сайта са в лева (BGN) с включен ДДС и такси. Цените на стоките, които са без специална маркировка, не включват доставка и такъв случай транспортните разходи за доставка са за сметка на купувача. Цените на стоките обявени на сайта са валидни и обвързващи за страните.

20% ДДС се приспада от поръчаните стоки, когато поръчката е направена от страна извън EU. В този случай цените не включват никакви данъци или такси. Плащането на мито и ДДС е задължение на клиента и ще бъдат заплатени на компетентната митница по време на доставката.

Вашите права

Съгласно Директивата за електронната търговия (2000/13/ЕО), Директивата за нелоялните търговски практики, неравноправни договорни клаузи (93/13/ЕО) и свързаните с тях държавни и справедливи закони за търговия за съответната територия имате неотменими права и средствата за защита, достъпни за Вас, ако считате, че нещо, което купувате от този сайт не е със стандарта, който очаквате, предвид цената му и начина, по който е описано. Тези права са в допълнение към и без да се ограничават от информацията по-долу за възможностите за анулиране, възстановявания и връщане на продукти. В случай на оплаквания може да се свържете с Европейския комисар по защита на потребителите.

Анулиране, възстановявания и връщане на продукти

За всички наши продукти, продадени чрез нашия онлайн магазин можете да върнете повреден или нежелан продукт в 14 дневен срок срещу бързо възстановяване на цената на покупката. Разходите за доставка ще бъдат възстановени, ако проблемът е резултат от наша грешка. Моля, уверете се, че използвате оригиналната опаковка на продукта, и че той е добре опакован. Върнатите уреди трябва да са в пълна окомплектовка, заедно с всички аксесоари, приспособления, наръчници и документи. Не могат да бъдат връщани използвани или механично повредени уреди. EUJUICERS.COM не носи отговорност за вреди, които могат да бъдат причинени по време на транспорта. В случай, че продуктите са значително износени или захабени, продавачът може да изисква такса за износването в размер до 300 лв. Изпратете пакета до:

ФРЕШМАРКЕТ.БГ ЕООД
ул. Чавдар Мутафов 39Б
София 1700
БЪЛГАРИЯ

Анулиране на заявка - Плащания с кредитна карта

В случай, че сте направили поръчка и сте платили с кредитна карта - моля, имайте предвид, че след анулиране на вашата поръчка ще бъде възстановен пълния размер на плащането, намалено с размера на банковите такси за плащания с кредитни карти. Банковата такса е около 3,5% от сумата платена за всяка транзакция. Така че, ако плащате с кредитна карта и след това промените мнението си тези 3,5% никога няма да ги възстановим. Плащането с наложен платеж води до подобен риск, въпреки че таксата там е около 1%. Затова, моля, уверете се, че сте направили правилния избор, преди да платите сокоизстисквачката. Не забравяйте, че ние сме тук, за да ви помогнем с вашия избор. Не се притеснявайте да се свържете с нас за помощ!

Доставка

Актуалните условия за доставка са посочени в секция 4 - „Защо EUJUICERS.COM?“ . Условията на доставка са различни за всяка отделна страна. Ще Ви уведомим по e-mail за датата на доставка на Вашата поръчка. Ако поръчаният продукт не е в наличност, ще бъдете уведомени по e-mail за евентуална дата за доставка.

Доставка до страни извън Европейски Съюз - Цените не включват митнически такси, мита, такси за складиране по летища или допълнителни транспортни такси. Митническите и други транспортни такси са задължение на клиента. Ние нямаме възможност да калкулираме таксите по внос или мито, които се налагат на пратките, излизащи от наш склад. Те се определят за стоки от Вашето правителство и вие сте отговорни да влезете в контакт с Вашите митнически служби, за да разберете кави такси ще Ви наложат и какъв ще е размерът им.

В допълнение, вие ще дължите митнически такси дори в случай, че решите да откажете пратката. 

Моля отбележете, че не изпращаме сокоизстисквачката Angel до тези страни: Русия, Казакстан, Финландия, Естония, Латвия, Литва, Беларус, Украйна, Азербайджан, Италия, Киргизстан, Таджикистан, Туркменистан, Молдова, Швеция, Норвегия, Грузия и САЩ.

Сигурност

Всички данни, включително информация за кредитни карти, предоставени чрез този сайт, преминават през нашия защитен сървър, който предлага 128-битово криптиране.

Промени по този Договор (Условия за ползване)

EUJUICERS.COM може да променя тези условия по всяко време, без да Ви предоставя информация за това. Ако продължите да използвате сайта след такова изменение, това ще представлява вашето приемане на тези изменения. Поради тази причина ние осигуряваме линк към Условията за ползване (Договорът), в долната част на всяка страница от сайта. Вие трябва да ги проверявате всеки път, когато посещавате сайта, защото сте обвързани с тях, ако използвате сайта.