###message

Sana Supreme е най-модерната бавнопресоваща сокоизстисквачка в света

Двигател, който може да работи непрекъснато - това е нещо, което все още не сме виждали при хоризонтални бавнопресоващи сокоизстисквачки! Друга иновация, която изобщо не е обичайна, е изборът на скорост от 40 до 120 оборота в минута.

Sana Supreme 727 - nejlepší odšťavňovač na řapíkatý celer
Sana Supreme 727 - nejlepší odšťavňovač na řapíkatý celer

Нашите основни заключения от тестовете

Представяме Ви новата сокоизстисквачка Sana Supreme, след като я тествахме няколко седмици. Не я наричаме най-модерната, не защото сме фенове на евтините реклами, а защото наистина го имаме предвид. Какво трябва да знаете за нея?

  • Сокоизстисквачката работи бързо и удобно. Тя има много нововъведения, които биха могли да се нарекат дреболии, но като цяло разликата вече е значима.
  • Сокоизстисквачката може да работи непрекъснато, което е удобно, ако планирате да изцеждате по-големи количества плодове и зеленчуци. Препоръчваме да приготвяте по-малки количества сок, когато свежите сокове не формират основното Ви меню и където няма изисквания за голямо количество произведен сок. Във всеки случай не е нужно да правите почивки и няма риск от изключване поради прегряване.
  • Що се отнася до качеството на сока, не очаквахме нищо друго освен, превъзходен и чудесен сок. И той е точно такъв: supreme (превъзходен)!
šnekový odšťavňovač Sana Supreme 727
šnekový odšťavňovač Sana Supreme 727

Каква полза от различните скорости за вас?

Стандартно бавните сокоизстисквачки имат само една скорост, Sana Supreme има четири и можете да превключвате между тях според нуждите: 40/75/90/120 оборота в минута. Различните скорости ще ви донесат различни ползи, включително:

  • когато бързате: скорости 3 и 4 обработват суровината по-бързо, а качеството на сока не се влияе от скоростта (може да съдържа повече фибри и пяна)
  • най-ниската скорост премахва разпенването: особено при сокове от естествено пенливи съставки (спанак, ябълки, ананас)
  • предотвратява се задръстване: когато сокоизстисквачката се претоварва, превключвате на по-висока скорост и по този начин избягвате запушването и необходимостта от разглобяване и измиване
  • универсалност на сокоизстисквачката: за някои продукти е по-добре да се изцеждат бавно, други по-сочни се изцеждат при по-висока скорост; ето защо можете спокойно да изцеждате различни продукти със Sana Supreme, с които други сокоизстисквачки имат проблеми - например стъблена целина
  • по-лесно и по-бързо производство на ядкова паста или фъстъчено масло: първо смилайте ядките на по-ниска скорост, след това преминете към по-висока и ще видите как ядките преминават гладко през сокоизстисквачката
  • по-бързо извличане на масло: ако имате преса за масло, маслото се изтича по-бързо със Sana Supreme (със Sana 606 и 707 маслото капе бавно)

Описваме подробно всички констатации от тестването в раздела Нашата оценка, като част от описанието на сокоизстисквачката (в долната половина на дясната колона).

odšťavňování celeru
odšťavňování celeru

Най-добрата сокоизстисквачка за целина

Разбира се, видяхме и страхотни резултати с други плодове и зеленчуци. Но целината е дисциплина, в която Sana Supreme е една крачка напред. Бавнопресоващите сокоизстисквачки обикновено без проблем се справят с изцеждане на целина, но Supreme може да се справи блестящо. Без да нарязвате, можете да поставите цели стръкове направо и ще постигнете добив, какъвто никога не сте виждали с никоя друга пресоваща сокоизстисквачка с един шнек. 

ВИЖ ПОВЕЧЕ SANA727
ВИЖ ПОВЕЧЕ SANA727

10 години гаранция на двигателя

Сокоизстисквачките Sana идват от най-модерната фабрика в Южна Корея. Поддържа се реномето на най-надежден продукт, който ще ви служи дълги години.

  • дълга гаранция (10 години за двигателя и 5 години за частите),
  • наличие на резервни части
  • и безплатно сервизно обслужване през целия живот.

Имате ли въпроси?  Не се колебайте да се свържете с нас на 0885 313 355. Отговаряме бързо и професионално :)

Публикувана: 26. май 2020