Съветник по хранене

Радваме се да ти помогнем! Би ли искал да промениш стила си на живот и да започнеш по-здравословен начин? Искаш ли да поотслабнеш? Нека проверим в нашия онлайн съветник по хранене. Използвай контактната форма в дясната колона и скоро може да очакваш нашия отговор. Ще те уведомим по е-mail за това, че имаш отговор на въпроса ти. Очакваме да прочетем твоите въпроси!

 

Здравословният живот не е труден

Здравейте, има ли някаква вероятност в близкото бъдеще да има в наличност от стъклената бутилка Sana?

Здравейте, за съжаление изглежда, че вече не се предлага стъклената бутилка от производителя.
Можем да предложим метална такава с филтър.

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Доника (22)

Здравейте , търся модел сокоизстисквачка OMEGA MM900HDS Low Speed Masticating Celery. Можете ли да ми доставите такъва? За колко време ще пристигне и каква цена? Благодаря , поздрави!

Здравейте Иван! Моделът OMEGA MM900HDS се предлага само на американския пазар. Аналог за европейския пазар е Sana EUJ-606. Имаме я налична в цвят черен мат и може да пристигне за 2-3 дни до Вас. Цената е 779 лева с безплатна доставка. 

Весели празници!

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Иван (32)

Здравейте,
Бих желала да си купя сокоизстисквачка с приставка за олио(Sana EUJ-707, хром + приставка за масла Sana EUJ-702. Интересува ме, например от 200г ленено семе, колко олио може да се получи? Разумно ли е да се очаква 1-2 супени лъжици олио или е по-малко?

Здравейте,

Добивът на масло с пресата за студено изцеждане е около 20-25%, т.е. от 200гр. ленено семе ще добиете около 50мл масло. Но имайте предвид, че приставката за масла трябва да влезе в работен режим, да се "подгрее", за което ще ви е необходимо повече семе или запазен шрот от предишно изцеждане. В инструкциите е описано подробно как се работи, така че да имате най-добри резултати. Поздрав!

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Илияна (48)

Здравейте,
Интересува ме, дали имате резервни части за OSCAR DA-1200 и по-конкретно вал и цедка. Доколкото разбирам частите на тази машина са съвместими с Vidia SJ 002.
Благодаря!

Здравейте, предлагаме всички резервни части за OSCAR DA-1200. Свържете се с нас по телефон или пишете в контактната форма, за да изпратим цени и условия на изпращане.

С пожелание за крепко здраве,

Деян, EUJuicers България

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Орлин (42)

Купих от вас мелничка за брашно. Тъкмо се бях засилил да купувам и екстрактор за масло и видях, че не става за шипкови и малинови семки. Имате ли нещо, което може да ми е полезно в тази област - за шипките питам конкретно.
Поздрави.

Здравейте, шипковите и малиновите семки са с доста ниско съдържание на масла. С пресата за масла Sana не бихте могли да извадите маслото от тях. А и са доста твърди, рискувате да счупите уреда. 

За съжаление не можем да Ви предложим подходящ уред. Технологията за извличане на масла от шипки и малини изисква много мощна, професионална преса. Потърсете професионална техника с няколко тона налягане.

Поздрави, EUJuicers България 

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Иван (45)

Привет харесва ми този модел сокоистисквачка Sana EUJ-707, хром + приставка за масла Sana EUJ-702 че е мултифункционален,но ме притеснява отвора да не е малък,че на всеки плод трябва да изрязвам. Иначе колко сантиметра е отвора? Виждам,че по практични са с голям отвор Omega MMV-702R ,но пък не е мултифункционален. Понеже нямам никакви помощни уреди в къщи,развалиха се/евтини бяха/и затова съм готова да дам повече пари .Ще се радвам да ми помогнете.

Здравейте Ани!

Отвора на Sana 707 e с форма на елипса и размери 4 х 4,5см. Налага се да нарязваме ябълките и едрите плодове. Това не ви забавя особено в сравнение с почистването на морковите или обелването на нананас например. Може би е практичен големия отвор на Omega MMV702, но пък той е предвиден само за меки плодове. Ако искаме да изцеждаме целина или цвекло, пак е необходимо да се нарежат на парчета и да се пускат по едно в улея. Към модела MMV702 са включени приставка за смути и приставка за хомогенизиране, с които ще правите не само сок, а и смути, сорбет, плодови сладоледи, пастети и пюрета. 

А с хоризонталния модел Sana EUJ-707 освен тези неща, имате допълнително приставки за прясна паста. Също може да се добави и пресата за масла, която е уникално приспособление за изцеждане на масло от семена като сусам, лен, коноп, слънчоглед, бадеми и много други. Според нас най-голямото предимство на хоризонталните модели е че с тях правите лесно и без проблем сок от всякакви листни зеленчуци (спанак, магданоз, целина ...)

Изборът пак е във ваши ръце. Надяваме се да сме помогнали!

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: АНИ (42)

Здравейте,
Интересувам се от сокоизстисквачка за малко заведение. Да е подходяща за твърди и меки плодове и по-голям обем от работа /в рамките на около 2 -3 литра в някой часове/.
Разглеждаме вариант Catler JE 4011 или някой по-евтин едновалов модел.
Също така как стои въпроса с гаранционния сервиз?

Благодаря Ви.
Поздрави,
Алекс

Здравейте, 

Catler JE 4011 е домашен модел центрофужна сокоизстисквачка. Бих Ви препоръчала Catler JE 8011 или Sana 909. Първият модел е центрофужна сокоизтисквачка за професионална употреба. Вторият е бавно пресоваща едновалова сокоизстисквачка също за професионална употреба. И двете могат да работят при голямо натоварване, бързо правят сок и не се налага често да бъдат почистване, което е важно условие при професионално използване. Гаранционното обслужване е при нас. Поддържаме резервни части на всички модели, които предлагаме. Срокът на гаранцията при професионално използване е една година.

Ако имате още въпроси можете да ни потърсите за консултация.

Поздрави,

Екип на www.eujuicers.bg

 

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Алекс

Търся едновалова сокоизстисквачка за зеленчуков магазин, но нямам представа каква ще е натовареността и не ми се иска да вложа голяма сума като начало. От друга страна държа на качеството. Посъветвайте ме какъв е минималният бюджет без да се жертва изцяло качеството. Разбирам, че е трудно да се прецени. Също би ми помогнало да взема и сама решение, ако ми обясните какво значи непрекъснат 30 мин цикъл. След изтичането на 30-те минути колко време трябва да "почива" сокоизстисквачката?

Здравейте, трудно ни да ви дадем съвет в този случай, т.к. много зависи от натоваренността на обекта. Моделът на Sana 707  е бавнооборотна, студенопресоваща сокоизстисквачка за домашно ползване, която може да работи в непрекъснат режим до 30мин. След този период на интензивно натоварване тя просто ще спре, защото защитата от прегряване ще се включи. Необходимо е да почива 20-30 минути след това. Но ако нямате такова интензивно натоварване, тази сокоизстисквачка може да работи повече време. Имаме клиенти, кооито ползват Sana 707 и Sana 808 за професионални цели, като редуват машините за да не прегряват. Но имайте предвид, че сок от бавнооборотна машина се прави по-бавно в сравнение с центрофужните сокоизстисквачки. Ако имате по-голямо натоварване бих Ви препоръчала модел Sana 909 които е предназначен за професионална употреба и може да работи без прекъсване. Ако имате още въпроси не се колебайте да ни потърсите.

Поздрави, екип EU

 

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: АНЖЕЛИКА (49)

Привет отново,трудно ми е в избора между двата модела на Sana Omega EUJ 606 i 707. Понеже в 606 предимството е че има дръжка и около отвора по дълбок и практичен/фунийката/,но пък при 707 аксесоарите се уникални-стъкло и неръждавейка . Колко бе отвора им? Има ли начин да се направи размяна? На Вас кой модел Ви хареса? Но ще е с приставка за масла.Благодаря

Здравейте, отворите за продукти при двата модела са еднакви, но според нас Sana 707 по-добрият избор т.к. в комплекта има едра и ситна цедка, а при Sana 606 има регулатор на налягането и няма едра цедка. Допълнителните кани от стъкло и стомана при модела 707 също са предимство.

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: ани (42)

този модел Omega TWN32S става ли като мултифункционален модел Sana EUJ-707, хром + приставка за масла Sana EUJ-702? Дали тази приставка за масло пасва,прави ли всичко като при Sana? Защо ми се струва,че двуваловата Омега е по добро от Sana? Благодаря

Здравейте,

Приставката за масла Sana EUJ-702 не може да се ползва с двуваловата Omega TWN32S. Сокоистисквачка Sana EUJ-707 e по-универсална и може да се ползва за много различни храни и начини на обработка. От друга страна, предимство на моделите с два вала е по-високия добив на сок от листни зеленчуци и корноплодни. Но пък имат и минуси в сравнение с лесните за миене едновалови. Например повече части и спецификите при сглобяване на двата вала. 

Ако имате други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас по телефон или и-мейл.

Поздрав!

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: ани

Привет от Варна .Харесах си този модел Сокоизстисквачка Sana EUJ-606, хром + приставка за масла EUJ-702 . От сайта Ви разбрах,че машината се ползва максимум до 30 мин. Така и не разбрах на ден ли ставаше въпрос? Но ако искам да правя поне 500мл олио за лични консумация дали ще успее до 30 мин.?
Ако купя по 2 бр. дали ще има отсъпка и каква ще е крайната цена?Благодаря Ви

Здравейте Ани!

Сокоизстисквачка Sana EUJ-606 е домашен модел и се ползва в непрекъснат режим на работа до 30 минути. След това е необходима пауза от 15-20 мин. и може да продължите работа, така цял ден. За 30 мин. ще направите около 250мл олио, което е напълно достатъчно, като се има предвид, че е добре маслото да бъде максимално свежо.

При закупуване на 2 бр. сокоистисквачки ще ползвате отстъпка за втория брой от 6%. И двата броя ли желаете да са хром + приставка за масла EUJ-702?

Бъдете здрави! EUJ България

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Ани

предложете ми уред за изстискване на орехово масло!


https://www.eujuicers.bg/sana-ekstraktor-za-masla-euj-702

https://www.eujuicers.bg/sokoistiskvachka-sana-euj-707-khrom-pristavka-za-masla-sana-euj-702

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: стефан

Здравейте!
Интересува ме дали имате части за центробежна сокоизстисквачка Optimum RK 1220, по-точно прозрачния капак?

Здравейте, не предлагаме резервни части за тази марка.

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Цветанка

Какъв е принципът на работа на Masticating Juicers?

Здравейте,

Бавното изцеждане/сдъвкване е най-щадящо за продуктите, при което се запазват всички хранителни вещества, витамини, минерали и ензими. При "дъвчещите" сокоизтисквачки оборотите варират от 60об./мин.   до 200 об.мин. При центрофужните - от 3000 об./мин до 10 000об.мин.

При бавното изцеждане взаимодействието с кислорода е минимално, което от своя страна допринася за запазване на сока и всички ценни вещества в него. В сравниние с други сокоизстисквачки на центрофужен принцип , при които окислението е дори видимо забележимо. 

Надявам се да съм била изчерпателна, макар по темата може да се каже още много. Това е като основна, синтезирана информация :)

Ако имате други въпроси ,не се колебайте да  се свържете с нас.

Поздрави , 

екип на Eujuisers.bg

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Диди (27)

Каква е разликата между Omega VSJ843RS и Sana от Omega EUJ808? Кога отново очаквате да получите Omega VSJ843RS?

Здравейте, разликите между тези два модела са минимални: срок на гаранционно обслужване, цвят, марка. Поради тази причина няма да предлагаме повече модел Omega VSJ843RS. 

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Спаска (47)

Здравейте, искам да попитам стъклената кана за сок от сокоистисвачка sana euj 606 ства ли за сокоистисвачка sana euj 707 или диаметъра и е голям и няма да мога да използвам каната за пулпа. Може ли да ми кажете диаметъра на стъклената кана колко е

Здравейте,

стъклена каничка за сок има сокоизстискавачка Sana EUJ-707. Диаметърът й е 15,5 см и ще можете да ползвате при модел 606. Може да поръчате като резервна част.

С поздрав,

EUJuicers България

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Павел (33)

Как мога да закупя двувалова сокоизстисквачка Angel 5500

Направете Вашата поръчка през онлайн магазина на адрес https://www.eujuicers.bg/angel-5500-sokoizstiskvachka

или се свържете с нас на тел. 0885 313 355, за да приемем поръчката Ви!

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Josif (43)

Привет,
Каква е цената на пресата за масла, имате ли в наличност и с какви модели на.сокоизтисквачките работи? Моля приложите модели с цена.
Имате ли отстъпки при покупка на повече продукти? Визирам - преса за масла, сокоизтисквачка и машина за смути?
Условия за доставка?
Благодаря ви.

Здарвейте, пресата за масла се явява приставка към сокоистисквачки Sana модели EUJ-606 и EUJ-707.  Към момента не се предлага, но очакваме отново да имаме този продукт през септември. Доставката на уредите ни е с куриер до 2 работни дни след потвърдена поръчка. За консултация относно моделите или други условия по поръчка и доставка се свържете с нас по телефона.

Успешен ден!

EUJuicers България 

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: Деница

Здравейте,
интересуваме дали предлагате сокоизстисквачки подходящи за Герсон терапия за онкологично болни?

Здравейте Йосиф, за Герсон терапията са подходящи всички бавнооборотни и пресоващи сокоистисквачки. Като най-подходяща за целите бихме препоръчали машина с два вала - Angel 5500. С нея извличате максимално полезните съставки от продуктите и доставяте на организма готови за усвояване микроелементи, витамини и ензими. Така болният не хаби енергия за храносмилане на твърда храна. Въстановяването е по-бързо и ефективно.

Успех при избора!

Ваш EUJuicers България

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: йосиф (43)

КАК МОГА ДА СИ КУПЯ ПРЕСАТА НА ИЗПЛАЩАНЕ ?

Генади, можете да закупите всеки уред от магазина ни на изплащане като ползвате услугата за потребителски кредит от Unicredit. Искането се подава с наша помощ, като за целта трябва да се свържете с наш консултант по телефона. Поздрави,

EUJuicers България

покажи целия отговор скрий целия отговор
Автор: ГЕНАДИ ДЖАМБОВ (46)
Общо 20 въпроса