###message

Току-що опитахме най-сладкия сок от моркови

Когато клиентите ни помолят да препоръчаме сокоизстисквачка, ние винаги питаме какво ще изцеждат предимно. Обикновено вертикалната сокоизстисквачка не е нашата най-добра препоръка, ако планират да правят много сок от моркови. Сега това се промени.

Sana Juicer EUJ-828 stříbrná
Sana Juicer EUJ-828 stříbrná

Супер сладък сок от моркови

Както повечето вертикални сокоизстисквачки, Sana 828 се представи добре с плодове и горски плодове. Цедката с едри отвори много помага при изцеждане на горски плодове. Но бяхме изненадани колко добре се справя с морковите. Купихме еднакви пликчета с моркови и ги изцедихме с няколко от най-продаваните ни вертикални сокоизстисквачки. Сокът от моркови от Sana 828 имаше най-ниското съдържание на пулпа, спрямо която и да е от изпитваните сокоизстисквачки, и почти толкова гладък сок, колкото мляко. Още по-важно е, че сокът от този модел е по-сладък от останалите. Направихме сляп тест с няколко колеги в офиса ни, за да видим дали те могат да усетят разликата между различните чаши сок. Една от чашите винаги беше избирана за любима - тази на Сана 828. Как е станала по-сладка? Не сме сигурни, но може би, като се отстрани почти всичката пулпа и кората, сокът става с по-високо съдържание само на сладък сок от моркови.

jemné síto Sana 828
jemné síto Sana 828

Бързо почистване

Моделът на Sana EUJ-828 e с променен дизайн на бункера и с по-фина цедка, и без никакви пространства, където да се задържи пулпа. Това прави почистването на цедката доста по-просто. Също така, лостчето за контрол на пулпата Ви позволява да освободите натрупалата се пулпа в края наизцеждането, като оставяте по-малко за чистене.

šnekový odšťavňovač Sana Juicer EUJ-828
šnekový odšťavňovač Sana Juicer EUJ-828

По-висок добив на сок

Сред вертикалните сокоизстисквачки, Sana 808 и Omega VSJ 843 са се класирали винаги на лидерските позиции когато се мери добива на сок след прецеждане. Вертикалната сокоизстисквачка с широк улей понякога дава по-висок добив, но това се дължи на по-високото съдържание на пулпа в сока. След като сока се прецеди, моделите с широк отвор показват по-нисък добив. В нашите тестове, установихме, че Sana 828 е сравнима със Sana 808 и Omega VSJ-843 по отношение на добитото количество сок. Дори повече, нейният нов мотор бе по-тих и по-малко податлив на задръстване.

šnekový odšťavňovač Sana Juicer EUJ-828
šnekový odšťavňovač Sana Juicer EUJ-828

Конструкция и надеждност

Моделът на Sana 828 е твърде нов, за да се събере информация относно надеждността. Предходните продукти на Sana показаха отлична надеждност и ние очакваме новият модел да има същото звездно представяне. Както всички сокоизстисквачки Sana, той е произведен в Южна Корея от където идват и всички сокоизстисквачки с премиум качество. Той е подкрепен с внушителната гаранция на Sana от 10 години гаранция за мотора и 2 години за частите, както и от доживотно безплатно сервизно обслужване (клиентът заплаща само стойността на частите и половината от разхода за изпращане след изтичане на периода на гаранцията).

Публикувана: 4. януари 2019