###message

Тест: Коя е най-добрата сокоизстисквачка? Центрофужна, едновалова или двувалова?

Коя сокоизстисквачка е най-добра? Направихме голямо сравнение и резултатът е...

Често ни питат коя сокоизстисквачка е най-добра и дали си струва да се плати допълнително за различен вид уред. Истината е, че дори най-скъпите сокоизстисквачки не гарантират най-добри резултати. За да помогнем по този въпрос, ние снимахме видео в нашия шоурум в Чехия, в което сравняваме различни уреди, за да можете да решите сами за себе си.

Какво точно тествахме?

В новото ни видео ние сравнихме четири различни вида сокоизстискващи технологии: традиционната центрофужна, едновалова хоризонтална, едновалова вертикална и накрая двувалова машина. На всяка от тях направихме сок от килограм грозде, ананас, моркови и листни зеленчуци. Измерихме времето, добитото количество сок и тежестта на пулпата.

Коя сокоизстисквачка бе победителя?

Всяка сокоизстисквачка победи в определена категория. Центрофужната беше най-бърза, двуваловата беше с най-висок добив и качество на сока, докато едноваловите машини бяха най-лесни за употреба и най-подходящи за различни цели. Въпросът за „най-добра“ сокоизстисквачка се свежда до това, кое е най-важното за вас. Ако мислите да си поръчате уред, но не сте сигурни към кой да се насочите, това видео ще ви помогне да се информирате и да направите избор.


Във видеото, Дан оценява не само обективните и измерими данни, но също така говори за субективните неща като удобство при употреба, качеството на сока и дава полезни съвети за всяка машина. Това е дълго видео – най-дългото, което сме правили – но наистина подробно разглежда различните технологии за изцеждане.

 

Сравнителен анализ - Коя сокоизстисквачка е най-добра?

Все още не сте сигурни?

Прочетете нашите съвети за това как да изберем сокоизстисквачка.

Или ни се обадете на 0885 313 355, ние тук, за да помагаме!

Публикувана: 6. февруари 2017