###message

Пригответе паста, сорбет и бебешка храна за секунди

Sana EUJ-707 е не просто обикновена сокоизстисквачка. Тя ви предлага много повече възможности. Ето защо ние ви предлагаме ново видео, в което можете да видите 8 начина на приложение, различни от изстискването на сокове. А за тези, които не желаят да го гледат, сме приготвили кратко резюме.

Вижте различните приложенията на сокоизстисквачката Sana EUJ 707

Бебешка храна

Просто заменете цедката за сокове с приставката за смилане (сляпа цедка) и добавете сварено месо, и зеленчуци в сокоизтисквачката. След около минута ястието е готово – консистенцията му наподобява намачкани картофи. Ако искате да получите по-финна консистенция, използвайте приставката за приготвяне на сладолед и ядкови масла .

Опитайте комбинацията от варени картофи, моркови, целина, пилешко и пуешко месо.

 

 

Baby food from Sana EUJ-707
Baby food from Sana EUJ-707

Закуска за бебета

В периода, през който вашето бебе преминаване от течна към твърда храна може да ползвате Sana EUJ 707 много често. Истината е, че можете да приготвяте малки плодови закуски богати на витамини и минерали. А най-хубавото нещо, е че вашата сокоизтисквачка е толкова тиха , че можете да я приготвите дори когато бебето ви спи до вас.

Опитайте закуска направена от киви, ягоди, банани, ябълки и круши.

 

 

Фъстъчено масло

Домашно приготвеното фъстъчено масло без добавена захар и консерванти е изключително вкусно и здравословно. Всичко, от което имате нужда са печени фъстъци и фъстъчено олио. В случай, че не искате да ползвате мазнина е необходимо да пуснете сместа през сокоизтисквачката около четири пъти.

Използвайте цедката за пюриране. В купа смесете фъстъченото олио и печените фъстъци (може да ползвате орехи или кашу) и ги сложете в уреда. Ako получената смес е прекалено гъста, добавете допълнително масло или го смелете още веднъж. Накрая го подсладете с лъжичка мед, за да получите приятен вкус.

 

 

Студено пресоване на масла

Освен, че може да си приготвите фъстъчено или друго ядково масло, може да си направите домашно растително олио. Сега е възможно, благодарение на нашия нов Sana oil extractor, който лесно пресова семена на лен, сусам, тиква и слънчоглед. Домашно приготвеното масло е изключително здравословно, поради високото си съдържание на витамини и антиоксиданти-но бъдете внимателни–гранясва бързо. Ето защо е най-добре да го консумирате веднага, за да се възползвате от всичките му здравословни ползи. И още един полезен съвет – не го използвайте за готвене, а за само за овкусяване на блюда.

 

Паста

Като аксесоари към вашия Sana Juicer EUJ-707 получавате 3 накрайника, с които може да приготвяте спагети, талиатели с яйца and фиде за секунди. Смесете 200g брашно, 2 яйца и и малко сол и направете тесто. След това от него направете малки топчета, за да може да ги сложите в уреда. Това е! Уверете се, че използвате цедката за пюриране и накрайниците за паста.

 

 

 

Бадемово мляко

То е добре познат веган деликатес, който все повече добива популярност. Приготвянето му отнема 5 минути и става изключително лесно. Накиснете небелени бадеми за около 8 часа. След това ги обработете със сокоизтисквачката и ще получите малко количество сок и повече пулпа.

Следващата стъпка е да смесите пулпата с вода, така че да се получи смес подобна на каша - за 200g бадеми използвайте чаша и половина вода. Сложете сместа в уреда още веднаж и бадемовото мляко е готово.

Ние използваме стандартната цедка за сокове ,за да приготвим бадемовото мляко – това е различно в сравнение с приготовлението на друг вид храна, където използвахме цедката за пюриране.

 

 

Прясно смляното кафе

Прясно смляното кафе освен че има приятен вкус ухае и добре. Едно от дугите приложения наSana EUJ 707 е възможността да си смелите собствено кафе. Консистенцията на кафето не е толкова финна като от професионална мелачка, но все още е толкова добро.

Най-важното нещо е, когато мелите кафе да го правите постепенно – сложете приблизително 1 лъжица кафе на зърна и изчакайте докато се смелят добре.

 

 

Sorbet
Sorbet

Сорбет

За по-малко от минута може да направите вкусно лятно освежаващо изкушение с вашия Sana Juicer EUJ 707. Просто извадете няколко замразени плода от фризера и ги смелете с уреда, като добавяте плодовете постепенно. Вашият вкусен сорбет е готов. За да подобрите вкуса добавете малко мед.

 

Публикувана: 13. март 2015