###message

Sana EUJ-707 вече в осем нови дизайнерски цвята

Светът Ви ще стане по-цветен! Сокоизстисквачката Sana EUJ-707 от висок клас сега вече е налична в 8 нови дизайнерски цвята, в допълнение на трите класически цвята. Сега има цвят за всеки декор!

black
black

Черен мат

Черният мат е "лошото момче" на новата серия от цветове на Sana 707, той пасва добре във всички кухни, но изглежда особено великолепно в минималистични ултра-съвременни кухни. Дълбоко черният финиш допълва извивките и формите на модел 707, като създава външност вдъхновена от модерните суперколи. Част от серията матови цветове. 

bronze 2
bronze 2

Бронз сатен

Уникалните тонове на сатенен бронз придават премиум външен вид, също като висококачествен смартфон. Богатият финиш допълва съвършено модерните кухни и прави изискано изявление сам по себе си. Част от серията матови цветове.

silver
silver

Сребърно мат

Истинският ас сред цветовете е новото матово сребро. То подхожда на почти всички дизайни на интериор. Като се приложи модерния подход към традиционните металически цветове, матовият финиш създава неутрален тон който лесно се почиства и поддържа. Част от серията матови цветове.

purple
purple

Тъмно лилав

Богат и софистициран, с дълбок блясък тъмно лилавият цвят прави елегантна заявка във всяка кухня. Наситеният цвят изглежда еднакво добре в модерни тъмни кухни, както и в пъстри светли кухни. Част от серията лъскави величествени цветове. 

orange
orange

Перлено оранжево

Най-смелият от всички нови цветове на Sana, златистото перлено оранжево прави смела заявка с присъствието си навсякъде, където се постави. Със сигурност ще бъде централен акцент във всяка дръзка и ярка кухня. Част от серията лъскави величествени цветове.

pink
pink

Розов пастел

 Като представител от серията пастелни тонове, розовото е уникален цвят, който акцентира върху извивките на Sana 707. Сокоизстисквачката в пастелно розово може да бъде дръзкия елемент в една тъмна монохромна кухня или лековато допълнение в къхнята в стил прованс. 

blue
blue

Пастелно синьо

С релаксиращ, замечтан тон, новото пастелно синьо подхожда добре на кухни в земни тонове и кънтри стил. Той има естествена лекота, напомняща за ясно синьо небе. Част е от серията пастелни цветове. 

green
green

Млечно зелен

Светло и въздушно, с весела земност, млечно зеленото е един от най-популярните цветове за дизайнерските кухни днес. С класическо ретро усещане, това е една сокоизстисквачка, с която ще се гордеете, че имате на вашия плот в кухнята. Част от серията пастелни цветове.

Публикувана: 29. ноември 2017