###message

Подарък за Коледа? Подари здраве!

Време е да потърсите Коледни подаръци за обичаните от Вас хора!Нямате идея какво да изберете? Какво ще кажете да подарите здраве?

Sana Juicer EUJ-808 white
Sana Juicer EUJ-808 white

За любителите на микс фрешове

…препоръчваме друга едновалова сок машина - универсалната Sana EUJ-808 от Omega. Спокойно може да я наречем домашен джус бар. Има си тапичка за сок, която позволява да смесите повече съставки, преди да отлеете сока в чашата.

Тази машина може да работи с кисело мляко, прясно и сладолед без никакви проблеми. Това е удобна функция! Ако любимият човек не желае сок в момента, можете да му/й предложите деликатеси като коктейл от плодов сладолед или бадемово мляко, кото лесно се приготвят.

Sana EUJ-808 е подходяща за домакинства, където всеки сантиметър е премерен - благодарение на вертикалното разположение на вала спестявате много място.

Sana Juicer EUJ-707 chrome
Sana Juicer EUJ-707 chrome

Кадифен сок от няколко плода, сладолед или фъстъчено масло

…всичко това не е проблем за едноваловата пресоваща сокоизстисквачка Sana EUJ-707 от Omega, която е чудесен подарък, както за феновете на джусинга, така и за домакинства с деца.

А очаквате ли бебе в къщи? Тази машина ще бъде много високо оценена скоро. Ще може даприготвяте доста разнообразни храни за бебето с нея, като например различни каши и пюрета. Правенето на сокове спестява пари в семейния бюджет – готовите бебешки пърета стават все по скъпи! Помислете и за съдържанието им.

Когато децата порастнат, много по лесно е да им дадете вкусен сок, вместо да ги карате да ядат целите плодове или зеленчуци, за да набавят необходимите им витамини.

Възрастните също ще бъдат доволни! Пиенето на фрешове дава много енергия, което всеки харесва. Още повече можете да си приготвяте деликатеси като фъстъчено масло или освежаващо сорбе, за да се изфукате малко.

 

 

Present for Christmas
Present for Christmas

Коледни подаръци

Време е да потърсите Коледни подаръци за обичаните от Вас хора!Нямате идея какво да изберете? Какво ще кажете да подарите здраве?

Пиенето на сокове е идеален начин да попълните запасите от витамини и минерали по естествен начин. По този начин лесно можете да подобрите своето здраве или това на околните. И ако търсите универсален подарък за това, сокоизстисквачката е правилното решение.

Помислете за "подаряването" на здраве, което винаги започва с приема на витамини и минерали. Опитайте да приготвите вкусна свежа напитка! Всеки ще я хареса.

EUJUICERS.COM предлага само най добрите сокоисцтисквачки, които са преминали през серия от тестове, преди да ги включим в офертата си. Можете да сте сигурни, че продуктите ни са наоравени от издръжливи материали, и затова им даваме дълга гаранция. А освен това Вие получавате най-доброто обслужване под формата на консултации, упътвания за употреба и гарантирана наличност от резервни части и аксесоари.

 

Как да изберете най-добрата сокоизстисквачка?

Избрахме Ви две сок машини от списъка ни, които определено ще отговорят на Вашите очаквания или на приятелите Ви, благодарение на многофункционалността им.

Ако все още не сте сигурни кой джус екстрактор да изберете, не се колебаите да ни потърсите!

 

Публикувана: 18. ноември 2014