###message

Връщане към живот

Най-добрият старт на деня

Една съвсем обикновена сутрин: будилникът звъни, а слънцето през прозореца игриво ни изпраща топлите си лъчи. Време е да започне новия ден… Но желанието за още сладки сънища все още ни държи приковани за леглото, изисквайки от нас да приложим огромно усилие, за да се надигнем и да стигнем до банята, за да се измием. А ако това са и последните ни минутки сън след късното лягане, то и най-силният будилник няма да успее да ни събуди. Тогава на помощ идва … Кой или какво е това ще ви разкажем по-нататък!

Това не е нищо друго, освен чувството на бодрост — най-важното нещо, което обикновено не ни достига рано сутрин. Някои решават проблема с чаша ароматно кафе, други правят гимнастика сутрин. Малцина се възползват от даденото ни от природата богатство, като се зареждат ежедневно с витамини от плодовете и зеленчуците. Те знаят, че именно така полезните микроелементи от плодовете са способни да заредят организма ни с енергия, а не само да скрият първопричината за нашето състояние, както е случая с кафето. Едва когато наистина запълним недостига на енергия, ние ще подарим на организма си сила и увереност, така неободима ни през целия ден.

     

 Juicing for Life

Разбира се да се ядат ябълки, банани, моркови и круши и други полезни зеленчуци понякога е неудобно и нерационално от гледна точка на време. А какво ще кажете да се разреши проблема с консумацията на големи количества плодове и зеленчуци, като се сведе до банално прост и лесен процес?

Искате ли да се зареждате с енергия и бодрост всеки ден? Ние сме сигурни, че отговорът еднозначно е ДА! Именно затова чешката компания SANA е разработила хоризонтален едновалов модел сокоизстизквачка Sana 707 за лесно и ефективно приготвяне на студенопресован сок всеки ден. Няма смисъл много да разказваме за този модел, той отдавна зае твърда авторитетна позиция и не се нуждае от реклама. Още повече, тази красавица винаги ще се радва да сподели с вас тайните си и да даде съвети. Повярвайте, тя има с какво да ви изненада!

 

Sana-Red-707

Публикувана: 29. декември 2016