###message

Изцедете ананас по най-добрия начин със сокоизстисквачка Angel

Двуваловата сокоизстисквачка Angel е известна със своите резултати при листните зеленчуци и кореноплодните. Но тя може също да се справя добре с различни видове плодове. Знаем от клиентите ни, че срещат затруднения с ананаса. В тази статия ще Ви покажем как да станете експерти в цеденето на ананас с Вашата Angel сокоизстисквачка.

ananasová šťáva
ananasová šťáva

Не ползвайте презрели ананаси

Презрелият плод се обработва трудно от която и да е сокоизстисквачка, но най-вече от двуваловите сок машини като Angels. Когато избрате ананас, уверете се че е зелен отвън и твърд. Би следвало да има светло-жълта месеста част, а не кафява. 

ananasová šťáva
ananasová šťáva

Нарежете ананаса на малки парчета

Най-голямата грешка, която правят хората като изцеждат ананс с Angel е да я препълнят, било то като сложат доста голямо парче или като го натискат надолу бързо. Препоръчваме ви да нарязвате ананаса на парчета с размер 2x2x2 см и да ги пускате в машината по малко.

ananas a angel
ananas a angel

Не се притеснявайте от пяната

Изцеждането на ананас със сокоистисквачка Angel ще произведе много пяна, но не се притеснявайте от това. Тя се дължи на самата консистенция на месестата част на плода и на тясното място между въртящите се валове. Ако предпочитате да няма пяна, просто прекарайте сока през обикновена домакинска цедка преди да го изпиете. 

pěchovací zátka Angel Juicer
pěchovací zátka Angel Juicer

Ползвайте тласкача със силиконов уплътнител

Сокоизстисквачката Angel е стандартно окомплектована с дървено бутало (тласкач), но производителя наскоро пусна дървено бутало с вграден силиконов пръстен отпред. Може да не ви звучи сериозно, но този пръстен дава огромна разлика при работа с по-меки продукти като ананаса. Като приляга плътно по стените на гърлото, това бутало не позволява на сока и кашата да се връщат обратно към улея за продукти. Просто бъдете сигурни, че натискате с него бавно, тъй като прекалено силния натиск с това бутало, може да причини навлизане на сок към мотора. Тласкачът със силиконов пръстен е наличен тук.

Не забравяйте - ако сте закупили Вашата сокоизстисквачка Angel от нас, Вие ще получите всички части, включително и силиконовото бутало със значителна отстъпка.

hrubé síto Angel Juicer
hrubé síto Angel Juicer

Филтъра с едри отвори прави всичко по-лесно

Друг аксесоар по избор за сокоизстисквачката Angel е филтъра с едри отвори. Той има по големи дупчици и е предназначен за по-меките плодове като ягоди, малини, праскови и ананас. Може да се струва да го закупите, особено ако планирате да изцеждате редовно тези видове плодове, тъй като тя позволява на сока да тече по-свободно и намалява налягането към отвора за продукти. Той е отново наличен в нашата секция за Angel резервни части.

Ако нямате сокоизстисквачка Angel, нo искате да научите повече, може да прочетете за нея повече тук, като е включен детайлен преглед и разликата между моделите. odšťavňovač Angel Juicer

Публикувана: 10. февруари 2018