###message

Бърз начин да се отървем от лошия дъх

Лошият дъх е едно от онези неща, които могат да ни накарат да се чувстваме неудобно: особено когато сме "близо" до хора, които не осъзнават, че имат този проблем. Редовното миене на зъбите или използването на вода за устната хигиена могат да осигурият временно облекчение, но не са дългосрочно решение.

"Лошият дъх е вследствие от ферментацията на хранителните отпадъци, които остават в организма", пише доктор Норман Уокър в неговата книга " Пресни зеленчукови и плодови сокове". Затова, не може да твърдим, че появата му е вследствие от инфекция на венците или развалени зъби. В действителност, това състояние може да е в резултат от натрупаните токсини в храносмилателния тракт. 

jak odstranit zápach z úst?
jak odstranit zápach z úst?

Какво е решението?

Според д-р Уокър, решението е детоксикация - изхвърлянето на всички тези ферментирала отпадъци от тялото. Един лесен начин да започнете този процес е чрез детоксикиращ сок, приготвен от моркови и спанак в следните количества:

300 гр моркови
200 грам спанак

За да получите най-добри резултати, трябва да консумирате най-малко половин литър от този сок всеки ден в продължение на няколко седмици (най-добре по време на течна диета или най-малко два часа след хранене).

 

 

Моркови и спанак не само при лош дъх

Комбинация от моркови и спанак присъства почти навсякъде в книгата на д-р Уокър за лечението на различни здравословни проблеми. В резултат на пречистващия ефект на тази комбинация, може да забележите, не само по-добро дишане, но общо подобряване на здравето и енергията. Детоксикацията позволява на тялото да започне по естествен начин да се самолекува.

 

Публикувана: 7. април 2016