###message

Сок вместо Виагра?

Точно навреме за Свети Валентин, тази рецепта за сок може постепенно да увеличи сексуалното здраве на мъжете и жените. Според нашите експерти по хранене ще усетите промените в рамките на 2 седмици.

čerstvé šťávy a potence
čerstvé šťávy a potence

Всъщност често се случва сексуалното желание и представянето да намаляват през дългите зимни месеци. Комбинацията от студено време, кратки дни и болести води до много по-високи нива на умора за повечето хора. За някои това продължава дори и през цялата година с остаряването. Но има решение, което не включва лекарства. Тази рецепта за сок ще увеличи естественото ниво на либидото и потентността Ви.

  • 2 ябълки
  • 4 стръка целина
  • 1 cm парче джинджифил

За най-добри резултати пийте поне 500 мл дневно. Ако предпочитате, можете да го приемате на две дози от по 250 ml. Правете това минимум две седмици. Не забравяйте да пиете сока заедно с партьора си, тъй като сока е ефективен както за мъже, така и за жени.

Как работи? Тайната е целина. Докато ябълките дават добър вкус и енергия, а джинджифилът е естествен антиоксидант, целина има много предимства, включително:

  • Андростенон и андростенол - два естествени афродизиака, които се срещат в целината
  • Понижаване на кръвното налягане и стабилизиране на притока на кръв, което води до подобрена сексуална активност
  • Ще ви снабди с магнезий, калий, йод, калций, цинк, натрий и витамин С, В и Е.

През лятото, можете да замените целина с пъпеш, който има подобни свойства на целина, но в по-вкусна форма.

 

За такава рецепта ние препоръчваме хоризонтална бавна сокоизстисквачка като Sana 707. Този тип сокоизстисквачка е чудесна за плодове и е най-добрият избор, ако планирате да изпиете много листни зеленчуци или кореноплодни зеленчуци. Тъй като има голям изход за целулоза, тя е и най-добрият вариант, за да направите сок от целина. Sana също може да направи много други неща, като направете мляко от ядки, сорбе, бебешка храна, паста и фъстъчено масло.

Освен това, за Sana 707 вече е налично допълнително приспособление за екстракция на масло, което ви позволява да приготвяте прясно студено-пресовано масло от различни семена, включително ленено семе, слънчоглед, мак и дори настъргани кокосови орехи. Може да смила и цял овес в прясни овесени ядки. Специална опаковка е на разположение със сокоизстисквачката и пресата за масло заедно на намалена цена.

 

odšťavňovač Sana a lis na olej

Публикувана: 14. февруари 2019