###message

Филтрирана вода в движение

Най-новият продукт на Sana ни изненадва приятно

Sana stainless steel open red
Sana stainless steel open red

Първата ни бутилка за вода от неръждаема стомана

Много хора се опитват да избегнат пластмасовите бутилки в наши дни. Затова предпочитаме стъклени бутилки за вода. Стъклото, обаче, може да е крехко, затова се развълнувахме, когато видяхме, че Sana пусна бутилка за вода (и сок), направена от неръждаема стомана  клас 18/8. Това може да е най-добрата бутилка за вода, тъй като е здрава, лека, лесна за почистване и има широк отвор в случай, че искате да поставите лед. Това, което наистина се откроява е филтърната касета. При нашите тестове забелязахме подобрение на аромата на нашата чешмяна вода, тъй като химикали като хлор се неутрализират.

Sana stainless steel bottle expanded view
Sana stainless steel bottle expanded view

Удобство при филтриране

Бутилката за филтриране Sana може да се използва със или без филтър. Предлага се с активиран патрон с филтър от кокосов въглен със сертификат NSF42. Това  означава, че е подходящ  за премахване на лоши вкусове и миризми от чешмяна вода. Предлага се, също и допълнителен антимикробен филтър, предназначен за елиминиране на патогени и бактерии. Хареса ни, че филтърът е лесно свалящ се, което го прави удобен за смяна, като бутилката може да се използва за съхранение или пиене на пресен сок, чай или смути в движение.

Plastic bottles garbage
Plastic bottles garbage

Природосъобразен продукт

Количеството пластмасово замърсяване в океаните ни се превръща в криза. Надяваме се продукти като бутилката за вода Sana да помогнат за отслабването на тази застрашаваща тенденция. Филтърната касета е пластмасова, но тя може да филтрира 300 литра вода. Така един патрон може да замести 600 еднократни пластмасови бутилки за вода. 

Нека спасим окените ни от пластмаса!

Бутилката за филтриране от неръждаема стомана Sana се предлага в червено или черно. You can see it here.

Sana Stainless Steel filtration bottle

Публикувана: 10. март 2020