###message

EUJUICERS вече е специализиран дилър на Vitamix

Искате ли да купите Vitamix? Имаме удоволствието да Ви информираме, че вече сме сертифициран дилър на Vitamix. Всички текущи високоефективни смесители Vitamix са налични веднага.

Vitamix е световен лидер на пазара в областта на високоефективните смесители по причина и не се използва само в милиони домакинства в повече от 130 страни в частни домакинства, но и се оценява от безброй професионални потребители в сферата на кетъринга.

Vitamix избира своите специализирани дилъри много внимателно, така че дилърът трябва не само да знае гамата, но и да е посещавал курсове за обучение. Това е единственият начин да се отговори бързо и подробно на всички въпроси на клиента. Достъпността по имейл и телефон за въпроси преди или след покупката трябва да бъде гарантирана. Освен това е необходима съдържателна продуктова презентация с всички функции, както и инфографика и видео. Тъй като EUJuicers има много дълъг опит в областта на кухненските уреди и обслужването на клиенти, ние сме много доволни, че можем да ви предложим популярната марка на смесители с висока производителност от САЩ.

Предимствата на смесителите на Vitamix са очевидни, производителят има почти век опит и ноу-хау. Следователно смесителите за щандове спечелиха и множество национални и международни награди за технологии и дизайн. Продуктите на Vitamix се произвеждат в САЩ и особено дългите гаранционни срокове от 10 години за серията Ascent говорят за изключително качество.

Нашата гама Vitamix блендери:

Vitamix Explorian E310

Vitamix Explorian E310

Най-евтиното предложение в света на Vitamix е Vitamix Explorian E310. Моделът се предлага в черно. E310 има 1,4-литров контейнер за смесване и е идеален за малки и средни количества продукти.

Vitamix Ascent A2300i

Vitamix Ascent A2300iVitamix Ascent A2300i се предлага в червено, черно, сиво и бяло. A2300i е входният модел на серията Vitamix Ascent. Всички устройства от серията Ascent са оборудвани с технология Self Detect, т.е. прикрепеният контейнер се разпознава и скоростта на смесване и автоматичните програми се настройват съответно.

Vitamix Ascent A2500i

Vitamix Ascent A2500i

Vitamix Ascent A2500i се предлага в червено, черно, сиво и бяло. A2500i е средният модел на серията Vitamix Ascent с три предварително зададени прграми и ръчен контрол на скоростта.

Vitamix Ascent A3500i

Vitamix Ascent A3500iVitamix Ascent A3500i се предлага с благородна и висококачествена облицовка, изработена от неръждаема стомана и е топ моделът сред блендерите Smart System.

 

Блендерите от серия Ascent може да се използваt с предлаганите по избор малки контейнери за смесване със свалящ се нож. Вашият Vitamix също се превръща в личен блендер (мини миксер) за най-малки количества.

Всички модели на Vitamix са идеални за приготвяне на плодови смутита, зелени смутита, сокове от пълноценна храна, ядково масло, млечни алтернативи от бадеми, ориз или овес, сладолед (сорбет), замразено кисело мляко, хумус, спадове, салса, пълнозърнесто брашно и за разбиване на сладолед.

ПОДАРЪЦИ, когато купувате Vitamix

Всеки купувач на Vitamix получава подарък от нас: 1-литрова вакуумна кана за напитки, включваща помпа.

Имате ли въпроси относно Vitamix?
Ако имате въпроси относно нашите блендери и аксесоари за Vitamix и бихте искали съвет преди да купите Vitamix, ще се радваме да помогнем!

Моля, свържете се с нас, ако се интересувате от конкретен комплект. Ако купите едновременно сокоизстисквачка и миксер, ще се радваме да ви направим атрактивно пакетно предложение! Разбира се, ние също се радваме да бъдем ваш контакт за всички въпроси след покупката.

Просто ни се обадете от понеделник до петък по телефона на +359 879 858 166  или ни пишете вашите желания и въпроси на bg@eujuicers.com. Ще се свържем с вас възможно най-скоро, обикновено в рамките на 24 часа през седмицата.

Екипът на EUJUICERS.BG Ви желае много забавно сърфиране в гамата на Vitamix!

Публикувана: 20. февруари 2020