###message

Есен на иновациите: Вакуумен блендер и сокоизстисквачка-куб

Тазси есен предлагаме два наистина иновативни продукта. Блендерът “VIDIA” е първият по рода си уред, използващ вакуум технология, драстично намаляващ окислението. От друга страна “Omega Cube” преобразява традиционната бавнооборотна сокоизстисквачка в нова практична и компактна форма с футуристичен дизайн.

Вакуум блендер VIDIA: Премахнете въздухът и запазете хранителните вещества

Според производителя, блендирането във вакуум e причина за значителна разлика във вкуса, цвета и консистенцията на готовото смути. Любопитни сме да видим дали наистина е така или е просто маркетингова стратегия. Изпробвахме VIDIA за смилане на ябълки, банани и домати, за да видим дали ще забележим разлика блендирайки във вакуум. Резултатите силно ни изненадаха.

Тест за окисление с вакуум блендер Vidia

Поставяме две ябълки и достатъчно вода за блендирането им в два Vidia вакуумни блендера. Тези отляво се блендират във вакуум, а тези отдясно – не. Видно е, че процесът отляво намaлява окислението, насища цвета и плътността и придава сладникав, богат вкус.

Открихме, че блендерът Vidia е страхотен уред за приготвяне на смути и други храни с течна консистенция като бебешка храна, сосове и сорбета. От друга стана не е пригоден за сухи продукти като брашно или ядки, така че ако търсите универсална машина способна да обработва и продукти в сух вид, то Vidia не е подходящ. Може да направите обстоен разбор в електронния ни магазин e-shop.

Vidia вакуум блендера включва в комплекта и преносима вакуум бутилка която се монтира на блендера и мигновенно премахва въздуха. По този начин можете да носите със себе си вашето смути или друга напитка, като сте сигурни че тя остава свежа за дълго.

Вакуум бледера Vidia сега е наличен в червено и сребристо на цена от 729 лева.

 

Vidia blender
Vidia blender

Сокоизстисквачка с форма на куб?

Новата Omega Cube използва доказаната хоризонтална технология на предишните уреди и радикално я преоформя. Когато не се ползва, частите прилежно се съхраняват в компактен куб. Старателно я тествахме и я направихме да работи добре с малко компромиси, за да бъде в настоящата си форма. Прочете повече за сокоистисквачката Omega Cube в електронния ни магазин.

Комплектът включва хомогенизираща приставка за направата на масла от ядки, паста и други храни, където е необходимо смесване и хомогенизиране.

Omega Cube е налична в червено и сребристо на цена от 782 лева. 

 

Juice cube
Juice cube
Публикувана: 25. ноември 2016