sso

Сподели и спечели - условия на играта

Сподели и спечели - условия на играта

Като клиенти и фенове на EUJUICERS, Вие може да споделите преживяванията си с уред, закупен от нас и опита си с правенето на сокове! Ние ще се радваме да го направите! Вашата история е ценна за нас като обратна връзка и ни дава сили да продължим напред. Тя ще помогне и на други приятели да се гмурнат в морето от преживявания с пресни сокове.

Лесно е

Какво е обикновено преживяването Ви при правене на сокове? По-добре ли се чувствате? Помогна ли джусинга да промените начина си на живот? Или пък успяхте да отслабнете? Как го приемат децата ви, харесват ли прясно изцеден сок? Какъв сок харесват те? Напишете нещо!* Ако другите харесат историята Ви и гласуват за нея, това е шанса Ви да спечелите 49 BGN!

 

Правила

Всяко 1-во число от месеца ние преброяваме гласовете за Вашите истории и авторът на историята с най-много глосове печели. Историята трябва да е публикувана през изминалия месец и да е събрала поне 20 гласа! Ако победителят е закупил вече сокоизстисквачка от нас през последните 6 месеца, ние ще му върнем 49 лева обратно под формата на ваучер. Ако пък сте купили машината преди повече от 6 месеца или сте я купили от друг магазин за домакинска техника или просто ползвате страта сокоизстисквачка на баба :), то победителят отново получава ваучер на същата стойност, който да използва при покупка на нова сокоизтисквачка от www.eujuicers.com. Валидността на ваучера е 6 месеца, така че може да го подарите на приятел или роднина!

Така че продължавайте напред и '''споделете историята си''', а ние ще се радваме да спечелите!

* EUJUICERS.BG си запазва правото да премахва истории, които не отговарят на условията на играта. Не се приемат ревюта и оценки на сокоизстисквачките и оценки за нашите услуги в тази игра. За тази цел може да направите коментар на страницата на продукта.

###message